Bonavista Apartments

Fa més de 15 anys que Bonavista Apartments ofereix serveis professionals d'allotjament urbà en apartaments turístics. Bonavista Apartments és una empresa familiar que emprèn una nova etapa de creixement en què busca consolidar la seva presència al mercat a través d'una nova imatge en línia amb el seu nou posicionament.

© Bubble Comunicació, Barcelona

marionallasat_bonavista_apartments_01b

Identitat

Bonavista Apartments va començar la seva trajectòria en un edifici emblemàtic de Barcelona, situat al carrer Bonavista número 4, catalogat com a patrimoni històric de la ciutat. Actualment ha ampliat l’oferta d’allotjaments, però l’edifici del carrer Bonavista continua sent el seu símbol més icònic.

marionallasat_bonavista_apartments_02

Actualització del logotip

Redissenyem la seva imatge mantenint l’essència de la marca. Com que l’edifici és emblemàtic, no hem volgut simplificar la icona fins al punt que es perdi la identitat de la façana que representa. Hem optat per una versió sofisticada de la seva estructura per acompanyar el logotip i una versió reduïda per aplicacions digitals.

marionallasat_bonavista_apartments_04
marionallasat_bonavista_apartments_07

Llenguatge gràfic

El funcionament de la identitat està inspirat conceptualment en una finestra. El logotip es transforma segons la informació que es vulgui mostrar, ja sigui una imatge, un text o la característica icona de la façana.

marionallasat_bonavista_apartments_10
marionallasat_bonavista_apartments_09
marionallasat_bonavista_apartments_08

Altres projectes

Festival Internacional de Música Pau Casals

Festival Internacional de Música Pau Casals

Barthomeus 28 metres

Barthomeus 28 metres

Horta de Santa Clara

Horta de Santa Clara

Sebastian

Sebastian

Bonavista Apartments

Bonavista Apartments

Festa Major del Vendrell

Festa Major del Vendrell