Branksome Hall

Fundada el 1903, Branksome Hall és una escola per a noies situada al barri de Rosedale, a Toronto, Canadà. Es troba en un campus de 5 hectàrees i educa prop de 900 noies d'edats diverses que van des de l’escola bressol fins al grau 12. Tot i el pas dels anys, Branksome Hall ha conservat els seus orígens i tradicions escoceses, que es veuen reflectits en la seva imatge i comunicació visual.

 

Fotografia: Shai Gil
© Richard Marazzi Design, Toronto, Canada.

marionallasat_branksome_hall_01
marionallasat_branksome_hall_02
marionallasat_branksome_hall_03

Web

Coincidint amb un canvi d’estratègia, Branksome Hall va decidir reorganitzar la seva estructura de marca per donar uniformitat a les diverses àrees de l’escola. Com a part d’aquesta nova estratègia, desenvolupem un ecosistema digital coherent amb la marca Branksome Hall, un portal on s’uneixen tradició i tecnologia, i que serà la principal font d’informació per a pares i professors.

marionallasat_branksome_hall_04b
marionallasat_branksome_hall_05

Comunicació

Per a Branksome Hall també fem créixer la seva identitat corporativa creant diferents materials corporatius i/o de comunicació, com per exemple la comunicació interna de l’escola, la comunicació amb els pares i materials per a les xerrades, la cartelleria, continguts publicitaris o, fins i tot, els catàlegs dels campus d’estiu.

marionallasat_branksome_hall_06
marionallasat_branksome_hall_07b
marionallasat_branksome_hall_08
marionallasat_branksome_hall_09

Altres projectes

Sebastian

Sebastian

Do Design Toronto

Do Design Toronto

Festa Major del Vendrell

Festa Major del Vendrell

Bonavista Apartments

Bonavista Apartments

Festival Internacional de Música Pau Casals

Festival Internacional de Música Pau Casals

Centre Vinícola del Penedès

Centre Vinícola del Penedès